Антре

Мебелите за портманто от PLATAN: Перфектният баланс между стил и практичност

Антрето е първото нещо, което гостите виждат, когато стъпят във вашия дом. Това е мястото, което оставя първо впечатление и отразява вашия стил и организация. Затова, изборът на подходящи мебели за антре е от съществено значение. Ние от мебелен магазин PLATAN предлагаме широка гама от стилни и функционални мебели за антре, включително портманта - ключов елемент, който обединява стил, практичност и организация.

Стил и Индивидуалност

Ние от PLATAN разбираме, че всеки клиент има свой собствен стил и предпочитания. Портмантото не е просто място за съхранение, но и акцент в антрето, който допринася за уют и стил. Нашите портманта се предлагат в различни стилове, от съвременен минимализъм до класическа елегантност. Ние вярваме, че мебелите трябва да се вписват перфектно в интериора на вашия дом и да отразяват вашия уникален стил. С разнообразие от цветове и финиши, можем да ви предложим възможност да изберете точно това портманто, което ще съответства на цветовете и декора във вашето антре. Независимо дали предпочитате нежни и светли тонове, като бели и кремави, или по-тъмни дървесни оттенъци, като дъб, орех или вишна, ние имаме идеалното решение за вас.

Модулна Гъвкавост

Портмантата от PLATAN се изпълняват по модулен принцип, което означава, че можете да персонализирате вашия избор според вашите нужди и предпочитания. Създайте точно тази комбинация от модули, която да съответства на вашия стил и пространствени ограничения. Модулите могат да включват шкафове за обувки, шкафове, огледала, закачалки и други елементи, които да улеснят вашето ежедневие.

Модулната гъвкавост ви позволява да изградите портманто, което точно отговаря на вашите нужди. Ако имате много обувки, може да изберете повече шкафове за обувки. Ако вашето антре е ограничено откъм пространство, може да изберете компактни модули, които да се поберат наличната площ.

Практичност и Организация

Портмантата на PLATAN не са само стилни, но и предоставят множество възможности за съхранение и организация. Вградените шкафове за обувки в портмантата ви позволяват да държите обувките си наредни и лесно достъпни. Шкафовете са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и защита на обувките ви.

Закачалките в портмантото са идеални за окачване на дрехи, чанти, ключове и други аксесоари, които искате да имате на ръка преди излизане от дома. Огледалата в портмантото ви предоставят възможност да направите бърз последен поглед преди напускане на дома.

Качество и Устойчивост

В PLATAN използваме висококачествени материали за изработка на портмантата, включително MDF и ПДЧ. Тези материали са известни със своята издръжливост и устойчивост на повреди, което гарантира дълготрайна употреба.

Завършващи допълнения

За да придадете на портмантото си още повече индивидуалност и стил от PLATAN предлагаме разнообразие от допълнителни аксесоари и модули. Можете да добавите стилни дръжки, закачалки или рафтове, които да допълнят вашето портманто. Тези допълнения се предлагат в различни цветове и стилове, които да допринесат за постигането на завършен и хармоничен дизайн.

Индивидуални Изисквания

От PLATAN разбираме, че всеки дом е различен и има свои уникални изисквания. Ние сме горди, че можем да предложим персонализирани решения, които да отговарят на вашите нужди. Независимо дали имате малко или голямо антре, нашите модулни портманта могат да бъдат приспособени към пространствените характеристики на вашето помещение. Вие решавате колко шкафове за обувки, колко закачалки и какъв размер на огледилото ви трябват.

PLATAN е тук, за да ви помогне да създадете идеалното портманто, което отразява вашия стил и същевременно е практично и организирано. Нашият мебелен магазин ви предоставя най-добрата комбинация от качество, стил и функционалност. Изберете портманто от PLATAN и направете входа на вашия дом по-хубав и организиран от всякога.

висок скрин с пет чекмеджета ANGELA бяло гланцвисок скрин с пет чекмеджета ANGELA бяло гланц
30%

висок скрин с пет чекмеджета ANGELA бяло гланц

293.00 лв.419.00 лв.
Sale

Добре дошли в света на изисканата функционалност с висок скрин Angela. Представяме ви нашия нов моде..

мебели за антре бяло гланц LINATE 06мебели за антре бяло гланц LINATE 06

мебели за антре бяло гланц LINATE 06

1,314.00 лв.

Композиция за антре, състояща се от един модул 25, един модул 115, един модул 122 и един модул 35. В..

мебели за антре бяло гланц LINATE 05мебели за антре бяло гланц LINATE 05

мебели за антре бяло гланц LINATE 05

1,365.00 лв.

Композиция за антре, състояща се от един модул 25, един модул 67, един модул 121 и един модул 115. В..

гардероб LINATE бяло гланц 20Aгардероб LINATE бяло гланц 20A

гардероб LINATE бяло гланц 20A

598.00 лв.

Висок шкаф - гардероб с две врати. Вътрешно разпределение - два рафта с лост за дрехи под горния.Вра..

гардероб LINATE бяло гланц 25гардероб LINATE бяло гланц 25

гардероб LINATE бяло гланц 25

526.00 лв.

Малък двукрил гардероб с пълно вътрешно разпределение. В лявото крило има два рафта, като под горния..

закачалка LINATE бяло гланц 115закачалка LINATE бяло гланц 115

закачалка LINATE бяло гланц 115

208.00 лв.

Модул за антре с горен рафт, лост за дрехи под него, шест закачалки на вертикалния гръб и огледало.Ц..

шкаф за стена LINATE бяло гланц 67шкаф за стена LINATE бяло гланц 67

шкаф за стена LINATE бяло гланц 67

433.00 лв.

Дълъг шкаф за стена с три врати с плавно затваряне.ЦВЯТ:  бяло гланц с дъб трюфел..

огледало LINATE 122огледало LINATE 122

огледало LINATE 122

136.00 лв.

Огледало за антре или спалняЦВЯТ:  бяло гланц..

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)