Меню
Your Cart

Platan

Марка: Platan
РАЗМЕРИ: 382 / 349 / 1132 mm( Ш / Д / В )ЦВЯТ:  корпус бяло, лице бяло гланцОПИСАНИЕ: Шкаф с една витрина за окачване на стена.Шкафа е част от модулна система CITY. Корпуса е изработен от ламинирани плоскости от дървесни частици, а лицата от MDF покрит с гланцово PVC фолио...
104.00лв. 130.00лв.
Марка: Platan
РАЗМЕРИ: 495 / 490 / 1000 mm( Ш / Д / В )ЦВЯТ:  бяло, охраОПИСАНИЕ: Изключително красив стол с модерен дизайн с много удобна седалка с висока облегалка. Изработен от шперплат покрит с PU кожа и основа изработена от хромирана стомана. Височина на равнината на седене 70 cm.Намаление до изчер..
59.00лв. 98.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ЕЛЕГАНТ се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и рамкови врати от фурнирован MDF байцван и лакиран с полиуретанов лак. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи с..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел КРИСТАЛ се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от ПДЧ покрито с боядисано с полиуретанови бои стъкло поставени в рамка от алуминиев профил. Тази конструкция на вратата и придава несравнимо по-голяма здравина от тази, която е само с боядисано стъкло без подложка от ПД..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ:  Кухни модел ЛАМИНА 1 се изработват с корпус и лице от ламинирано ПДЧ. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи смесено с друг модел кухня, с друг вид лица...
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПАСТЕЛ се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от лакиран с полуретанови гланц или мат лакове MDF. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи смесено с ..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухни модел ПАСТЕЛ 2 се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от лакиран с полуретанови гланц или мат лакове MDF. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи смесено с друг ..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПЛАН & КРИСТАЛ се изработват с корпус от ПДЧ и два вида лица. Първото е КРИСТАЛ и е изработено от ПДЧ покрито с боядисано с полиуретанови бои стъкло поставени в рамка от алуминиев профил. Тази конструкция на вратата и придава несравнимо по-голяма здравина от тази, която е..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПЛАН & КРИСТАЛ 2 са изработени с корпус от ПДЧ и два вида лица. Първото е КРИСТАЛ и е изработено от ПДЧ покрито с боядисано с полиуретанови бои стъкло поставени в рамка от алуминиев профил. Тази конструкция на вратата и придава несравнимо по-голяма здравина от тази, която..
0.00лв.
кухня FILO
Ново
Марка: Platan
Корпусите на шкафовете са изработени от ламинирани ПДЧ, а лицато от MDF покрит с матов лак. Кухнята е поръчкова и може да бъде изработена по индивидуален проект според помещението на клиента. Могат да бъдат променяни и цветовете на корпуса и лицето на кухнята. Размери на мострата: 2800/2500 mm..
0.00лв.
кухня MIRROR
Ново
Марка: Platan
Кухня с корпуси изработени от ПДЧ или лица с покритие от матово огледало в цвят бронз. Матовото огледало придава на лицата на кухнята копринен блясък. Височкото качество на изпълнение на матирането на огледалата посредством химикали създава такъв финиш, който не позволява оставането на отпечатъци от..
0.00лв.
Марка: Platan
Модерна кухня с копруси изработени от ламинрани плочи от дървесни частици и лица изработени от МДФ лакиран с лак с перлен ефект (металик). Дръжките са вкопани в материала на лицето, което придава по-изчистен вид на композицията. Абсорбаторът е свободностоящ спускащ се от тавана над полуостровната ча..
0.00лв.
Показва 1 до 12 от 380 (32 страници)