Кухни

Кухни PLATAN. Ние сме един от лидерите на българския пазар за кухненско обзавеждане. Предлагаме, както бюджетни модели кухни подходящи за апартаменти, които ще се отдават под наем, така и поръчкови модели от висок клас. Изготвяме индивидуални проекти на кухнята за всеки един наш клиент. Корпусите на кухненските шкафове се изработват от ламинирани плоскости от дървесни частици, а лицата от MDF , ПДЧ и масивна дървесина или комбинация от тях. MDF лицата на кухните могат да бъдат с покритие от лак (гланцов или матов), фурнир (също покрит с гланцов или матов лак) или PVC фолио. Проектантите на кухни в магазините ни изготвят безплатни проектооферти с включен 3D проект, за да може клиента да придобие представа как би изглеждал избрания от него модел кухня в дома му. Високо-квалифицираните ни монтажници на кухни извършват монтажа професионално и бързо. Тук можете да видите какъв е процеса на избиране, проектиране, поръчка и доставка и монтаж на кухни в нашите магазини: Проектиране на кухни. 
Заповядайте за безплатен проект-оферта на вашата кухня. 

Какво означава кухня?
Думата „кухня”, според тълковния речник се определя като помещение в жилище, предназначено за приготвяне на храна.
Разбира се, това най-семпло и общо значение далеч не изпълва представите ни. Не ни позволява да добием яснота за индивидуалността на кухнята, а за нас от кухни PLATAN това е изключително важно. 

Какво означава кухнята за вас?
Най-важният въпрос за нас!
Ние, от кухни PLATAN, с удоволствие изслушваме всеки наш клиент до най-малката подробност, за да добием представа за неговите виждания и очаквания за кухнята, която иска и мечтае. Тя, кухнята, би могла да бъде част от проект за инвестиционно жилище и като такава, да бъде по-бюджетна. Тя, кухнята, би могла да бъде най-важната и събирателна точка в уюта на собственото ви жилище; мястото, на което събирате семейство и приятели, за да споделите разнообразието на дните и топлината на вечерите си. Тя, кухнята, би могла да бъде и изпълнена по възможно най-бляскавия начин, с възможно най-иновативните материали и механизми, най-висок клас, съобразен с индивидуален модел, успяващ да задоволи и най-изискания вкус на най-претенциозния клиент! Тя, кухнята, би могла да бъде и част от един възпламеняващ бизнес проект, какъвто например е апартхотела ви, а също и от един по-малък като мащаб, но не по-малко пленителен, какъвто е уютния семеен хотел, за който винаги сте мечтали. Тя, кухнята, би могла да бъде пространство, в което възнамерявате да творите истински, да покорявате нови върхове, а защо не и да промените и надградите цялостната култура на хранене, подобно на Джулия Чайлд. Тя, кухнята, би могла да бъде пространство, в което да следвате стъпките на най-успешните и да сътворите своя кулинарен канал – бил той онлайн или офлайн, достъпен само за близките ви – подобно на Джули Пауъл. Тя, кухнята, би могла да бъде използвана и като тази на Кари Брадшоу от Сексът и градът – като екстра пространство за съхранение на дизайнерските ви находки. Тя, кухнята, би могла да бъде навсякъде и всякаква, но без кухня не можем. И ето така стигаме до следващия въпрос, чийто отговор няма да забавим. 

Какво означава кухнята за мебели PLATAN?
Ние от кухни PLATAN имаме дългогодишен опит в проектирането и производството на кухни, като стремежът ни винаги е бил и ще бъде да сме лидери на пазара. Както през изминалите години, така и в утрешния ден! За нас, от мебели PLATAN, кухнята е не просто мебел, а красиво, функционално и ергономично пространство, пред което откриваме нови хоризонти в индивидуалната архитектура на дома. Благодарение годините опит и желанието ни, клиентите да бъдат винаги усмихнати и да се връщат при нас, ние от кухни PLATAN сме достигнали почти съвършенство в процесите на проектиране, изработка, доставка и монтаж – „почти”, защото, ако кажем друго, ще се разбере, че не работим усилено за постоянното си обогатяване, надграждане и развитие, а не би било вярно. Ние от кухни PLATAN не спираме да учим и повишаваме своите знания и умения, за да предлагаме винаги най-добрите услуги и продукти на пазара. Концепцията на кухните, които създаваме, освен от качеството на услугите към клиента, се определя и от избора на материалите, моделите и цветовите гами на предлаганите продукти. Освен с разнообразие в материалите и дизайна, компанията ни се отличава и с индивидуалния си подход към всеки клиент. Вместо да предлагаме просто списък с опции, ние от кухни PLATAN,  предоставяме своята пълна ангажираност в създаването на уникални кухненски пространства, които отразяват желанията и стила на техните собственици и домакини.

Какъв опит имаме ние от кухни PLATAN?
Трийсет години и хиляди доволни клиенти, които се връщат! 

Как работим ние от кухни PLATAN? Качествено, бързо и ефективно!
Пътят към уникалната кухня с мебели PLATAN започва с визията на клиента. От първоначалната, напълно безплатна, консултация и проектирането на вашия индивидуален проект, до изпълнението и монтажа, всеки етап се осъществява с внимание към детайла и стремеж към съвършенство. Всеки клиент на кухни PLATAN не само закупува кухня, но получава и възможност да вземе активно участие в създаването на свое собствено, уникално пространство. Кухни PLATAN представя не поредното място за покупка на мебели, а дестинация за създаване на уникални, функционални и стилни кухни; пътека, по която заедно, в екип, сбъдваме вашите най-смели мечти от света на дизайна и обзавеждането. С нашата ангажираност към клиента, следването на иновациите в дизайна и вниманието, което не позволява да пропуснем всяка най-малка подробност, мебели PLATAN преобразяват обикновените кухни в обаятелни, живи пространства, които отразяват индивидуалността и стила на всеки клиент. Ние създаваме не просто кухни, а пространства, които вдъхновяват и трансформират начина, по който живеем и готвим. Проектантите на кухни в магазините ни изготвят безплатни проектооферти с включена 3D визуализация, за да може клиентът да придобие представа как би изглеждал избрания от него модел кухня в дома му. Ние работим само с висококвалифицирани монтажници на кухни, които изпълняват проектите, извършвайки монтажа професионално и бързо. Дизайнерите на кухни PLATAN са с дългогодишен опит, като някои от тях са в компанията вече над 20 години, благодарение на което гарантирано успяват да извлекат най-доброто от помещението на клиента, за което се проектира кухнята, и да предложат оптимални решения, така че финалният продукт да бъде възможно най-удобен за ползване. 

Какви материали използваме за кухни PLATAN?

Само най-добрите! Нашите кухни имат корпуси, изработени от ламинирани плоскости от дървесни частици, а лицата им са от MDF, ПДЧ, масивна дървесина или комбинация от тях. MDF лицата на кухните могат да бъдат завършени с лаково покритие, което от своя страна да бъде с финиш гланц или мат; биха могли да бъдат и с фурнир (също покрит с гланцов или матов лак) или с PVC фолио. Кухни PLATAN не само следват модерните тенденции, но и се възползват от богатството на традициите в дизайна на кухни. Съчетаването на класически елементи със съвременни иновации създава уникален стил, който привлича вниманието на клиентите, търсещи нещо повече от обичайното на пазара.

Кухните, създадени от мебели PLATAN, са повече от просто мебели – те са израз на личен стил и класа.
Клиентите ни имат възможността да изразят своят Аз чрез разнообразието от цветове, материали и индивидуални дизайнерски решения, съобразно определения бюджет и никакъв компромис с качеството. Нашият ангажимент е да изработим не просто кухня, а истинско произведение на изкуството, което отразява уникалността на всеки дом, на всеки наш клиент. Кухните на мебели PLATAN не са просто пространства за готвене, а сцени за кулинарни магии. Със съвременни технологии и интелигентно усвоени пространства, нашите кухни предлагат комфорт и функционалност за всеки готвач – професионалист или любител. Независимо от вашия опит в кухнята, PLATAN ви предоставя идеалната платформа за творческа изява в кулинарното изкуство и ви предразполага да развихрите фантазията си!

Индивидуализирането на кухните не е въпрос само и единствено на естетика.
Дизайнерският екип на кухни PLATAN разбира важността на ергономичността и удобството в забързания съвременен начин на живот, като същевременно успява да ги преобрази, според индивидуалните потребности и навиците на своите клиенти. Високото качество на материалите, вложени в кухните ни, не е просто въпрос на външен вид, но и на устойчивост и дълготрайност на продукта, и не на последно място – то е задължително условие, за да удовлетворим клиентите си. От самите кухненски шкафове до плотовете, всяка, дори най-малка част от кухнята, всеки най-фин детайл, се проектира с мисъл за клиента, за неговите вкус и удобство. 

Защо да изберете кухни PLATAN?
Казват, че ние сме това, което ядем. Ние се съгласяваме, но и добавяме, че това, което ядем е по-добро, когато е приготвено в кухни PLATAN. Защото сме най-добрите!

класическа кухня модел BIANCA (композизия 10)класическа кухня модел BIANCA (композизия 10)

класическа кухня модел BIANCA (композизия 10)

4,293.00 лв.

Показаната композиция се състои от различни модули и ако искате да я поръчате, молим да поръчате отд..

КУХНИ МОДЕЛ КРИСТАЛКУХНИ МОДЕЛ КРИСТАЛ
По поръчка

КУХНИ МОДЕЛ КРИСТАЛ

0.00 лв.

ОПИСАНИЕ: Кухните модел КРИСТАЛ се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от ПДЧ покрито с боя..

КУХНИ МОДЕЛ ЛАМИНА 1КУХНИ МОДЕЛ ЛАМИНА 1
По поръчка

КУХНИ МОДЕЛ ЛАМИНА 1

0.00 лв.

ОПИСАНИЕ:  Кухни модел ЛАМИНА 1 се изработват с корпус и лице от ламинирано ПДЧ. Голямо разнооб..

КУХНИ МОДЕЛ ПАСТЕЛКУХНИ МОДЕЛ ПАСТЕЛ
По поръчка

КУХНИ МОДЕЛ ПАСТЕЛ

0.00 лв.

ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПАСТЕЛ се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от лакиран с пол..

КУХНИ МОДЕЛ ПАСТЕЛ 2КУХНИ МОДЕЛ ПАСТЕЛ 2
По поръчка

КУХНИ МОДЕЛ ПАСТЕЛ 2

0.00 лв.

ОПИСАНИЕ: Кухни модел ПАСТЕЛ 2 се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от лакиран с полурета..

КУХНИ МОДЕЛ ПЛАН & КРИСТАЛКУХНИ МОДЕЛ ПЛАН & КРИСТАЛ
По поръчка

КУХНИ МОДЕЛ ПЛАН & КРИСТАЛ

0.00 лв.

ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПЛАН & КРИСТАЛ се изработват с корпус от ПДЧ и два вида лица. Първото е ..

КУХНИ МОДЕЛ ПЛАН & КРИСТАЛ 2КУХНИ МОДЕЛ ПЛАН & КРИСТАЛ 2
По поръчка

КУХНИ МОДЕЛ ПЛАН & КРИСТАЛ 2

0.00 лв.

ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПЛАН & КРИСТАЛ 2 са изработени с корпус от ПДЧ и два вида лица. Първото ..

кухня CONTEMPOкухня CONTEMPO
По поръчка

кухня CONTEMPO

0.00 лв.

Кухня модел CONTEMPO, монтирана в дома на наш клиент. Комбинацията от рустикални дръжки и обков в бр..

кухня CONTEMPO М3кухня CONTEMPO М3
По поръчка

кухня CONTEMPO М3

4,576.00 лв.

Кухня модел CONTEMPO, мостра в магазина ни на ул. Генерал Стефан Тошев в София. Моделът се отличава ..

кухня MIRRORкухня MIRROR
По поръчка

кухня MIRROR

0.00 лв.

Кухня с корпуси изработени от ПДЧ или лица с покритие от матово огледало в цвят бронз. Матовото огле..

кухня PASTEL 6 извити врати MDF гланцкухня PASTEL 6 извити врати MDF гланц
По поръчка

кухня PASTEL 6 извити врати MDF гланц

0.00 лв.

Кухня с извити врати монтирана в дома на наш клиент. Лицата на кухнята са изработени от MDF покрит с..

кухня PASTEL 7 MDF гланц металиккухня PASTEL 7 MDF гланц металик
По поръчка

кухня PASTEL 7 MDF гланц металик

0.00 лв.

Малка кухня монтирана в дома на наш клиент, състояща се от седем шкафа. Абсорбатора е телескопичен, ..

Кухня Pastel металикКухня Pastel металик
По поръчка

Кухня Pastel металик

0.00 лв.

Модерна кухня с копруси изработени от ламинрани плочи от дървесни частици и лица изработени от МДФ л..

кухня PASTEL металик 2кухня PASTEL металик 2
По поръчка

кухня PASTEL металик 2

0.00 лв.

Кухня MDF гланц - металик монтирана в дома на наш клиент. Лицата са изработени от MDF с финиш на час..

КУХНЯ RAPIDO TITANIUM 4КУХНЯ RAPIDO TITANIUM 4
30%

КУХНЯ RAPIDO TITANIUM 4

2,016.00 лв.2,880.00 лв.
Sale

Изпълнен проект на компактна кухня модел TITANIUM в дома на наш клиент. Кухнята е с лица от MDF и ко..

Показва 1 до 15 от 174 (12 страници)