Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

26 Sep Процес на поръчване на кухненско обзавеждане в мебелни магазини PLATAN
platan 0 237
За много от клиентите ни, процеса по поръчване на кухненско обзавеждане е стресов поради факта, че не знаят каъв е реда. За да разбулим "мистерията" в следващите редове описваме хронологично как става..
10 Jul Съвети относно обзавеждането на жилището с мебели (част 3)
platan 0 250
Трапезарията  в съвременните жилища рядко съществува като отделно помещение, като обикновено едно помещение поема функциите на всекидневна и трапезари, а понякога и на кухня. Независимо от това във вс..
06 Jun Съвети относно обзавеждането на жилището с мебели (част 2)
platan 0 232
Дневната  (дивани, холни маси и шкафове)- диванът  е мястото, където обикновено прекарваме времето за почивка. Обикновено на дивана прекарваме часовете след приключване на ежедневните си задължени в с..
30 May Съвети относно обзавеждането на жилището с мебели (част 1)
platan 0 230
Кухнята (кухненските шакафове)Ненапразно първата част от дома, за която пишем е кухнята. Това е може би и най-трудната част за обзавеждане в жилището, където може да отиде и най-голямата част от бюдже..
19 Apr Намаление 15% на модули LETIS и PARIS за спалня, всекидневна, трапезария и антре.
platan 0 273
Имаме удоволствието да обявим 15% намаление на всички модули от системи PARIS и LETIS, Намелението важи до 20.05.2019 г и обхаваща всички модули за спалня, денвна, трапезария и антре. Мосулните систем..
14 Apr Модата в обзавеждането, която ни донесе отминалата 2018 година
platan 0 204
През 2018 особено силна популярност доби така наречения "индустриален шик" - движение в дизайна, което се отличава със студена синя или зелена светлина, тухлени стени, масивна и груба дървесина съчета..
Показва 1 до 6 от 13 (3 страници)