Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

19 Apr Намаление 15% на модули LETIS и PARIS за спалня, всекидневна, трапезария и антре.
platan 0 18
Имаме удоволствието да обявим 15% намаление на всички модули от системи PARIS и LETIS, Намелението важи до 20.05.2019 г и обхаваща всички модули за спалня, денвна, трапезария и антре. Мосулните систем..
14 Apr Модата в обзавеждането, която ни донесе отминалата 2018 година
platan 0 24
През 2018 особено силна популярност доби така наречения "индустриален шик" - движение в дизайна, което се отличава със студена синя или зелена светлина, тухлени стени, масивна и груба дървесина съчета..
26 Mar Съвети за проектиране и поддръжка на мебелите за кухня (част 2)
0 34
Продължение на първата част със съвети относно изграждане и проектиране на кухнята. Към проектирането на кухнята трябва да се подходи изключително внимателно. Това е процесът, от който зависи дали ще ..
17 Mar Съвети за проектиране и поддръжка на мебелите за кухня (част 1)
platan 0 43
При проектирането на кухненско обзавеждане е желателно да се използват колкото може повече чекмеджета и изтеглящи се механизми. Много по-лесно е, когато трябва да бъде извадено нещо, което се намира н..
02 Mar Избор на дамаска за дивана
platan 0 80
Едно от първите неща, които ви идват на ум когато избирате нов диван е цвета на дамаската и той наистина е важен, но има още няколко не по-малко важни неща, които трябва да обмислите. Издръжливостта н..
18 Feb Как да изберем правилния стил кухня
platan 0 72
При огромното разнообразие от стилове кухненско обзавеждане предлагани на пазара изборът е труден. В тази статия ще разберете кои са основните стилове кухни и ще разберете някои основни правила за ..
Показва 1 до 6 от 9 (2 страници)