Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

30 Sep Кой измисли разглобените мебели в плосък пакет
platan 0 35
Разглобените мебели опаковани в плосък пакет удобен за пренасяне не винаги са били такива. Историята казва, че съвременните разглобени мебели в плосък пакет са измислени от шведския мебелен гигант IKE..
29 Sep Кратка история на кухнята
platan 0 6
Корените на кухнятаВ древни времена хората са приготвяли храната си на открит огън запален директно на земята. Впоследствие прости зидани конструкции заменят огнището направено на земята, за да е по-у..
26 Sep Процес на поръчване на кухненско обзавеждане в мебелни магазини PLATAN
platan 0 313
За много от клиентите ни, процеса по поръчване на кухненско обзавеждане е стресов поради факта, че не знаят каъв е реда. За да разбулим "мистерията" в следващите редове описваме хронологично как става..
10 Jul Съвети относно обзавеждането на жилището с мебели (част 3)
platan 0 323
Трапезарията  в съвременните жилища рядко съществува като отделно помещение, като обикновено едно помещение поема функциите на всекидневна и трапезари, а понякога и на кухня. Независимо от това във вс..
06 Jun Съвети относно обзавеждането на жилището с мебели (част 2)
platan 0 293
Дневната  (дивани, холни маси и шкафове)- диванът  е мястото, където обикновено прекарваме времето за почивка. Обикновено на дивана прекарваме часовете след приключване на ежедневните си задължени в с..
30 May Съвети относно обзавеждането на жилището с мебели (част 1)
platan 0 285
Кухнята (кухненските шакафове)Ненапразно първата част от дома, за която пишем е кухнята. Това е може би и най-трудната част за обзавеждане в жилището, където може да отиде и най-голямата част от бюдже..
Показва 1 до 6 от 15 (3 страници)