Меню
Your Cart

Блог RSS Feed

10 Jul Съвети относно обзавеждането на жилището с мебели (част 3)
platan 0 19
Трапезарията  в съвременните жилища рядко съществува като отделно помещение, като обикновено едно помещение поема функциите на всекидневна и трапезари, а понякога и на кухня. Независимо от това във вс..
06 Jun Съвети относно обзавеждането на жилището с мебели (част 2)
platan 0 30
Дневната  (дивани, холни маси и шкафове)- диванът  е мястото, където обикновено прекарваме времето за почивка. Обикновено на дивана прекарваме часовете след приключване на ежедневните си задължени в с..
30 May Съвети относно обзавеждането на жилището с мебели (част 1)
platan 0 36
Кухнята (кухненските шакафове)Ненапразно първата част от дома, за която пишем е кухнята. Това е може би и най-трудната част за обзавеждане в жилището, където може да отиде и най-голямата част от бюдже..
19 Apr Намаление 15% на модули LETIS и PARIS за спалня, всекидневна, трапезария и антре.
platan 0 46
Имаме удоволствието да обявим 15% намаление на всички модули от системи PARIS и LETIS, Намелението важи до 20.05.2019 г и обхаваща всички модули за спалня, денвна, трапезария и антре. Мосулните систем..
14 Apr Модата в обзавеждането, която ни донесе отминалата 2018 година
platan 0 44
През 2018 особено силна популярност доби така наречения "индустриален шик" - движение в дизайна, което се отличава със студена синя или зелена светлина, тухлени стени, масивна и груба дървесина съчета..
26 Mar Съвети за проектиране и поддръжка на мебелите за кухня (част 2)
0 87
Продължение на първата част със съвети относно изграждане и проектиране на кухнята. Към проектирането на кухнята трябва да се подходи изключително внимателно. Това е процесът, от който зависи дали ще ..
Показва 1 до 6 от 12 (2 страници)