Меню
Your Cart

LED осветление за кухня

Предлагаме на клиентите си най-новото от LED осветлението за кухненско обзавеждане. Изключително елегантни LED лампи за монтаж под горен ред кухненски шкафове с корпуси изработени от алуминий, като имаме вариант за управление на осветлението чрез датчик за движение или чрез контролер с дистанционно управление. Към LED осветлението предлагаме и захранване (трансформатор), както и монтаж. Съвременното LED осветление е с изключително ниска консумация на енергия, като същевременно не отстъпва по сила и качество на светлинния поток на вече доказали се стари технологии, като крушката с нажежаема жица, неоновите лампи и др. 

Марка: LED
РАЗМЕРИ:  60 / 60 / 8 mm( Ш / Д / В )ЦВЯТ:  алуминийОПИСАНИЕ: Единична LED луничказа монтаж под кухненски шкаф от горен ред. Тялото е изработено от алуминий. Светлината е топло-бяла 3000К, консумираната мощност е2.5W, захранването трябва да еDC12V (предлагаме захранване моделK-122000,..
11.00лв.
Марка: LED
РАЗМЕРИ:  450 / 50 / 8 mm( Ш / Д / В )ЦВЯТ:  алуминийОПИСАНИЕ: Тройна LED лампа за монтаж под кухненски шкафове горен ред със сензор за управление. Тялото е изработено от алуминий. Светлината етопло-бяла с температура 3000К, консумираната мощност е 6W, захранването трябва да е DC12V. ..
30.00лв.
Марка: LED
ОПИСАНИЕ: Контролер (димер) за LED осветление за кухненски шкафове. Чрез него можете да управлявате LED осветлението, като пускате и спирате светлината или намалявате и увеличавате силата на светлината безстепенно чрез дистанционно управление. Състои се от две части: контролер и дистанционно уп..
8.00лв.
Марка: LED
ЦВЯТ:  черноОПИСАНИЕ: Захранване за LED осветление с пластмасов корпус. Максимално натоварване 24W, което означава, че трансформаторът може да захранва консуматори с максимална сумарна мощност 24W. Например може да захрани максимум 9 бр. LED лунимодел U-CG-01с консумация 2.5W всяка. Максим..
11.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)