Меню
Your Cart

LED светеща картина Paul Signac, Capo di Noli

LED светеща картина Paul Signac, Capo di Noli
LED светеща картина Paul Signac, Capo di Noli
-51 %
LED светеща картина Paul Signac, Capo di Noli
LED светеща картина Paul Signac, Capo di Noli
LED светеща картина Paul Signac, Capo di Noli

Светеща картина с LED подсветка копие на Capo di Noli на Paul Signac.

Печат върху платно опънато върху алуминиева рамка с LED подсветка изобразяваща шедьовърът Capo di Noli на импресиониста Пол Синяк.

Платното е полупрозрачно и позволява на цветовете да греят, когато е осветено от LED диодите вградени в рамката. Резултатът е впечатляващ. 

Алуминиевата рамка е оцветена в черно, тъй като това е най-неутралния цвят позволяващ да изпъкнат цветовете на самата картина. 

Платното може да бъде свалено и сменено с друго изключително лесно и бързо в рамките на няколко минути. Предлагаме още много платна на известни картини от стари майстори, като Ван Гог, Клод Моне, Густав Климт, Питер Брьогел, Пол Синяк и др. Така, ако искате друга картина, не е необходимо да закупувате нова рамка с платно, а можете да закупите още платна, които можете да сменяте, когато поискате и така да променяте вида на помещението си почти без усилия и разходи. 

Рамките и платната са с размер 70 cm на 50 cm. Самите рамки са направени така, че могат да бъдат окачвани и вертикално и хоризонтално, в зависимост от посоката на изображението върху платното, което е опънато върху тях. Т.е. имаме окачвачи и по тясната и по дългата страна на рамката, както и букса за включване на захранването по двете страни. 


95.55лв.
195.00лв.
  • Модел: LED picture Paul Signac, Capo di Noli
Друга услуга предлагана от мебелни магазини PLATAN е доставка на стоката до входа на сградата или в дома на клиента. Някои мебели (особено някои модели мека мебел) са доста обемисти и/или тежки и не могат да се превозват с лек автомобил и изискват значителна физическа сила за пренасянето им. Когато изпълняват услуга по доставка, но без качване, нашите работници са длъжни да доставят стоката до входа на сградата - вътре в самата сграда. Ако услугата включва и качване са длъжни да доставят стоката вътре в апартамента на клиента до посочено то него помещение. Ако стоката е мака мебел, по желание на клиента са длъжни да я разопаковат, да съединят отделните части (ако се състои от две или повече) и да изхвърлят опаковката. Безплатна доставка на мебели на стойност равна или по-голяма от 2000 лв в рамките на град София. 
Предлагаме на нашите клиенти допълнителна услуга - сглобяване на мебелите закупени от нас. Някои от мебелите идват напълно разглобени на плоски пакети и сглобяването им отнема доста време, особено ако сглобяващия няма опит, понякога се налага неколкократно сглобяване и разглобяване. При сглобяване от наш служител, ако бъде открита рекламация, много по бързо и лесно можем да реагираме за отстраняването и. Mоля имайте предвид, че нашите служители са длъжни след сглобяване да поставят изделиятат на място посочено от клиента и да почистят след себе си, като изхвърлят опаковките останали от мебелите.
Мебелни магазини PLATAN предлагат на своите клиенти безплатно проектиране на кухненско и друго поръчково обзавеждане. Достатъчно е клиента да даде на някой от проектантите ни скица/чертеж на помещението с отбелязани строителни отвори и по възможност местоположения на изводи за чиста вода, канал, електричество. Допълнително трябва да посочи модела и цвета на желаната от него кухня и евентуално да окаже, ако има специфични изисквания, а проектантите от своя страна изготвят един или няколко проекта-оферти, в зависимост от това, дали клиента е избрал един или няколко типа кухня в един или няколко цвята. Тези проекти могат да бъдат променяни по желание на клиента, докато се стигне до желания резултат. ПРОЕКТА-ОФЕРТА Е АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТЕН И НЕ ЗАДЪЛЖАВА КЛИЕНТИТЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН. ТОЙ ИМА ОСВЕДОМИТЕЛНА ФУНКЦИЯ КАКВО МОЖЕМ ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ И НА КАКВА ЦЕНА.
Предлагаме мебели на изплащане, като работим с лизинговакомпания TBI Leasing. За да можете да кандидатствате за кредит, трябва да ни предоставите някои данни (формуляр на лизингодателя), които изпращаме на комапнията лизингодател и в рамките на два часа получаваме отговор дали сте одобрен/а.