Меню
Your Cart

Гардероби

В нашите магазини ще откриете голямо разнообразие от видове градероби с плъзгащи врати и стандартно отварящи се врати. Имаме гардероби изработени от ПДЧ и MDF с гланцови и матови лица. Повечето от гардеробите са с пълно вътрешно разпределение - рафтове, лостове за дрехи и чекмеджета. Имаме и гардероби с огледални врати. Голяма част от гардеробите, които предлагаме са част от модулна ситема мебели и към тях има стилистично издържани легла, скринове и нощни шкафчета. 

Марка: ido
Градероб с шест врати на панти. Двете средни врати са огледални. Гардеробът рзполага с пълно вътрешно разпределение (рафтове, лостаове за дрехи с вградено осветление с датчик, чекмеджета). Разпределението може да бъде видян на една от снимките в галерията на продукта. Гардеробът е част от спален ком..
2,342.00лв.
Марка: ido
Гардероб с плъзгащи се врати с пълно вътрешно разпределение (чекмеджета, рафтове, лостове за дрехи с вградено LED осветление, окачваи за панталони). Разпределението може да бъде видяно на една от снимките в галерията на продукта. Гардеробът е част от спален комплект MIKANOS. ширинадълбочинависо..
2,629.00лв.
Марка: ido
Гардероб с две плъзгащи врати и пълно вътрешно разпределение (чекмеджета, рафтове, лостове, окачвачи за вратовръзки и панталони), което може да се види на една от снимките. Едната врата е частично тапицирана, а другата е огледална с огледало в цвят бронзе. Лостовете за дрехи са с вградено LED осветл..
1,893.00лв.
Марка: ido
Гардероб състоящ се от три вида модули: краен без чекмедже (C), краен с чекмедже (B) и среден (A), като съответно крайните могат да бъдат ляви (L) и дясни (R). Средния модул (A) е тоалетка с чекмедже, огледало с вградено LED осветление и табуретка, като горе и долу има по две врати. Крайните модули ..
2,491.00лв.
Марка: ido
Гардероб с четрири врати на панти, като средните четири са изработени от стъкло в цвят бронзе. Пълноценно вътрешно разпределение на гардероба състоящо се от рафтове, чекмеджета, лостове за дрехи с вградено LED осветление с инфраред датчици за движение. Разпределението може да бъде видяно на една от ..
2,336.00лв.
Марка: vett
Гардероб с две плъзгащи врати. Едната врата е с огледало. Удобни алуминиеви кантдръжки на вратите. Елегантни алуминиеви хоризонтални лайсни на вратите на гардероба. Гардеробът разполага с пълноценно вътрешно разпределение, което може да се види на второто изображение на продукта. ЦВЕТОВЕ: копру..
574.00лв.
Марка: vett
Гардероб с две плъзгащи врати. Едната врата е с огледало. Удобни алуминиеви кантдръжки на вратите. Елегантни алуминиеви хоризонтални лайсни на вратите на гардероба. Гардеробът разполага с пълноценно вътрешно разпределение, което може да се види на изображенията на продукта. ЦВЕТОВЕ: копрус - бя..
752.00лв.
Марка: vett
Гардероб с две плъзгащи врати. Едната врата е с огледало. Удобни алуминиеви кантдръжки на вратите. Елегантни алуминиеви хоризонтални лайсни на вратите на гардероба. Гардеробът разполага с пълноценно вътрешно разпределение, което може да се види на изображенията на продукта. ЦВЕТОВЕ: копрус - бя..
832.00лв.
Марка: vett
Гардероб с две плъзгащи врати, част от спален комплект DOLCE. Едната врата е с огледало в бронзов цвят. Удобни алуминиеви кантдръжки на вратите. Елегантни алуминиеви хоризонтални лайсни на вратите на гардероба. Гардеробът разполага с пълноценно вътрешно разпределение, което може да се види на изобра..
832.00лв.
Марка: LUCIA
Градероб с две врати с по рафт и лост за дрехи под тях. Към продукта се предлагат и комплекти от допълнителни рафтове (вижте свързните продукти в края на страницата). Цвят: бетон с детайли венгеширинадълбочинависочина1078 мм580 мм2300 ммНОВО. Очакваме доставка в началото на месец септември.&nbs..
262.40лв. 328.00лв.
Марка: vett
Градероб с плъзгащи врати и пълно вътрешно разпределение, част от спален комплект ZETT. Горната част на вратите е с огледала. ширинадълбочинависочина2000 мм650 мм2180 мм..
1,327.00лв.
Марка: vett
Градероб с плъзгащи врати и пълно вътрешно разпределение, част от спален комплект ZETT. Горната част на вратите е с огледала. ширинадълбочинависочина2600 мм650 мм2180 мм..
1,612.00лв.
Показва 1 до 12 от 47 (4 страници)