Плащане

При поръчка на мебели в онлайн магазина ни намиращ се на www.platan.bg, клиентите ни могат да заплатят чрез следните два метода: 

1. Банков превод – при избор на този тип заплащане, след приключване на поръчката, клиетните ни ще получат на имейла, който са въвели, детайлно описание на стоките и услугите, които са поръчали и тяхната цена, както и обща сума за заплащане. ВНИМАНИЕ – при правене на преводното нареждане е много важно клиентът да впише номера на поръчката в поле „основание за плащане“. Така ние много по-лесно ще проследим превода и ще можем да реагираме по-бързо при получаването му. Молим, да не извършвате плащания по банков път, ако сте избрали такъв вид плащане, преди обаждането на нашия служител, за да избегнем неудобството да платите за артикул, който не е наличен. 

2. В брой – при получаване на пратката (наложен платеж) доставена от куриер или наш транспортен екип или при лично полчуаване от склада ни. Парите се предават на куриера, който доставя пратката, а куриера предава на клиента касов бон и фактура за извършеното плащане. 

Клиентите могат и да заплатят стоката си във физическите ни магазини в София.