Меню
Your Cart

кухни RAPIDO titanium

Модулна кухня състояща се от 37 модула. Кухненските шкафове са с врати изработени от MDF покрит с релефно PVC фолио с дървесен фладер и корпуси изработени от ламинирани ПДЧ в бял цвят. Вратите имитират рамкова конструкция. Голямото разнообразие от модули на кухни RAPIDO titanium позволяват изработката на огромен брой комбинации подходящи за всякакъв размер помещения. Заповядайте в магазините ни за кухненско обзавеждане, за да се уверите в качеството и красотата на нашите кухни, където нашите проектанти ще ви изготвят безплатен проект-оферта на вашата нова кухня. 
Показаните по-долу проекти са примерни и ако харесате някой от тях, можем да изработим за вас кухня със същия дизайн, но с променени размери, така че да пасне на вашето помещение, но можем да направим и изцяло индивидуален проект на вашата кухня. 

Марка: titanium
Изпълнен проект на компактна кухня модел TITANIUM в дома на наш клиент. Кухнята е с лица от MDF и копрус от ламинирани ПДЧ. Лицата са с модерен рамков стил. Комбинацията от снимката е примерна и е правена според мястото в дома на клиента. От модела могат да бъдат изпълнявани различни конфигурации съ..
0.00лв.
Марка: titanium
Модерна компактна бюджетна кухня от модел кухни TITANIUM, монтирана в мансардно жилище на наш клиент. В проекта с включени и извити крайни шкафове, които придават завършеност на дизайна. Вратите на кухяната са от MDF, а корпусите от ПДЧ. Лицата имитират рамкова конструкция. Посочената композиция е п..
1,967.00лв.
Марка: titanium
РАЗМЕРИ:2776 mm( Ш / Д / В )ЦВЯТ:  корпус hite; лица magnoliaОПИСАНИЕ: Mодерна кухня с лица с вкопана апликация имитираща рамкова конструкция. Вратите са изработени от MDF с покритие от PVC фолио с матов, релефен финиш. Корпусът е изработен от висококачествени ламинирани плочи от дървесни ..
1,621.00лв.
Марка: titanium
ЦВЯТ:  корпус hite; лица magnoliaОПИСАНИЕ: Mодерна кухня с лица с вкопана апликация имитираща рамкова конструкция. Вратите са изработени от MDF с покритие от PVC фолио с матов, релефен финиш. Корпусът е изработен от висококачествени ламинирани плочи от дървесни частици. Изготвяме безплатни..
1,592.00лв.
Марка: titanium
РАЗМЕРИ:3550 / 2000 mm( Ш / Д / В )ЦВЯТ:  корпус white; лица magnoliaОПИСАНИЕ: Mодерна кухня с лица с вкопана апликация имитираща рамкова конструкция. Вратите са изработени от MDF с покритие от PVC фолио с матов, релефен финиш. Корпусът е изработен от висококачествени ламинирани плочи от д..
2,398.00лв.
Марка: titanium
РАЗМЕРИ: 150 / 536 / 720 mm( Ш / Д / В )ЦВЯТ:  корпус бяло, лице магнолияОПИСАНИЕ: Шкаф за кухня за долен ред за механизъм за бутилки. Лицето имитира рамкова конструкция. Корпусът е изработен от ламинирани плоскости от дървесни частици, а лицето от MDF с покритие от PVC фолио. Механизмът н..
71.00лв.
Марка: titanium
РАЗМЕРИ: 300 / 536 / 720 mm( Ш / Д / В )ЦВЯТ:  корпус бяло, лице магнолияОПИСАНИЕ: Шкаф за кухня за долен ред с една врата. Лицето имитира рамкова конструкция. Корпусът е изработен от ламинирани плоскости от дървесни частици, а лицето от MDF с покритие от PVC фолио...
110.00лв.
Марка: titanium
РАЗМЕРИ: 400 / 536 / 720 mm( Ш / Д / В )ЦВЯТ:  корпус бяло, лице магнолияОПИСАНИЕ: Шкаф за кухня за долен ред с една врата. Лицето имитира рамкова конструкция. Корпусът е изработен от ламинирани плоскости от дървесни частици, а лицето от MDF с покритие от PVC фолио...
130.00лв.
Марка: titanium
РАЗМЕРИ: 450 / 536 / 720 mm( Ш / Д / В )ЦВЯТ:  корпус бяло, лице магнолияОПИСАНИЕ: Шкаф за кухня за долен ред с една врата. Лицето имитира рамкова конструкция. Корпусът е изработен от ламинирани плоскости от дървесни частици, а лицето от MDF с покритие от PVC фолио...
140.00лв.
Марка: titanium
РАЗМЕРИ: 450 / 536 / 720 mm( Ш / Д / В )ЦВЯТ:  корпус бяло, лице магнолияОПИСАНИЕ: Шкаф за кухня за долен ред с четири чекмеджета. Лицето имитира рамкова конструкция.Чекмеджетата са изработени с метални страници. Корпусът е изработен от ламинирани плоскости от дървесни частици, а лицето от..
321.00лв.
Марка: titanium
РАЗМЕРИ: 500 / 536 / 720 mm( Ш / Д / В )ЦВЯТ:  корпус бяло, лице магнолияОПИСАНИЕ: Шкаф за кухня за долен ред с една врата. Лицето имитира рамкова конструкция. Корпусът е изработен от ламинирани плоскости от дървесни частици, а лицето от MDF с покритие от PVC фолио...
150.00лв.
Марка: titanium
РАЗМЕРИ: 600 / 536 / 720 mm( Ш / Д / В )ЦВЯТ:  корпус бяло, лице магнолияОПИСАНИЕ: Шкаф за кухня за долен ред с една врата. Лицето имитира рамкова конструкция. Корпусът е изработен от ламинирани плоскости от дървесни частици, а лицето от MDF с покритие от PVC фолио...
170.00лв.
Показва 1 до 12 от 37 (4 страници)