Меню
Your Cart

Кухня

Кухни PLATAN. Ние сме един от лидерите на българския пазар за кухненско обзавеждане. Предлагаме, както бюджетни модели кухни подходящи за апартаменти, които ще се отдават под наем, така и поръчкови модели от висок клас. Изготвяме индивидуални проекти на кухнята за всеки един наш клиент. Корпусите на кухненските шкафове се изработват от ламинирани плоскости от дървесни частици, а лицата от MDF , ПДЧ и масивна дървесина или комбинация от тях. MDF лицата на кухненските шкафове могат да бъдат с покритие от лак (гланцов или матов), фурнир (също покрит с гланцов или матов лак) или PVC фолио. Проектантите на кухненско обзавеждане в магазините ни изготвят безплатни проектооферти, за да може клиента да придобие представа как би изглеждал избрания от него модел кухня в дома му. Високо-квалифицираните ни монтажници на кухненско обзавеждане извършват монтажа професионално и бързо. Тук можете да видите какъв е процеса на избиране, проектиране, поръчка и доставка и монтаж на кухня в нашите магазини : Проектиране на кухни. 
Заповядайте за безплатен проект-оферта. 
Марка: Platan
РАЗМЕРИ: 495 / 490 / 1000 mm( Ш / Д / В )ЦВЯТ:  бялоОПИСАНИЕ: Изключително красив стол с модерен дизайн с много удобна седалка с висока облегалка. Изработен от шперплат покрит с PU кожа и основа изработена от хромирана стомана. Височина на равнината на седене 70 cm.Последна бройка в магази..
49.00лв. 98.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел КРИСТАЛ се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от ПДЧ покрито с боядисано с полиуретанови бои стъкло поставени в рамка от алуминиев профил. Тази конструкция на вратата и придава несравнимо по-голяма здравина от тази, която е само с боядисано стъкло без подложка от ПД..
0.00лв.
Марка: eurodom lamina
ОПИСАНИЕ:  Кухни модел ЛАМИНА 1 се изработват с корпус и лице от ламинирано ПДЧ. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи смесено с друг модел кухня, с друг вид лица...
0.00лв.
Марка: eurodom pastel
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПАСТЕЛ се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от лакиран с полуретанови гланц или мат лакове MDF. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи смесено с ..
0.00лв.
Марка: eurodom pastel
ОПИСАНИЕ: Кухни модел ПАСТЕЛ 2 се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от лакиран с полуретанови гланц или мат лакове MDF. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи смесено с друг ..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПЛАН & КРИСТАЛ се изработват с корпус от ПДЧ и два вида лица. Първото е КРИСТАЛ и е изработено от ПДЧ покрито с боядисано с полиуретанови бои стъкло поставени в рамка от алуминиев профил. Тази конструкция на вратата и придава несравнимо по-голяма здравина от тази, която е..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПЛАН & КРИСТАЛ 2 са изработени с корпус от ПДЧ и два вида лица. Първото е КРИСТАЛ и е изработено от ПДЧ покрито с боядисано с полиуретанови бои стъкло поставени в рамка от алуминиев профил. Тази конструкция на вратата и придава несравнимо по-голяма здравина от тази, която..
0.00лв.
Марка: Platan
Кухня с корпуси изработени от ПДЧ или лица с покритие от матово огледало в цвят бронз. Матовото огледало придава на лицата на кухнята копринен блясък. Височкото качество на изпълнение на матирането на огледалата посредством химикали създава такъв финиш, който не позволява оставането на отпечатъци от..
0.00лв.
Марка: eurodom pastel
Кухня с извити врати монтирана в дома на наш клиент. Лицата на кухнята са изработени от MDF покрит с гланцов лак. Наличието на извити врати в крайните и средните ъглови шкафове, както и извития цокъл под тях придава мекота и завършеност на кухнята. Хладилникът е вграден в колонен шкаф с врата в цвет..
0.00лв.
Марка: eurodom pastel
Малка кухня монтирана в дома на наш клиент, състояща се от седем шкафа. Абсорбатора е телескопичен, скрит в шкафа от горния ред на кухнята, който се намира над котлоните. Хладилника е свободностоящ. Горния ред шкафове са с лица боядисани с лак металик гланц. Показаната кухня е примерна композиция, к..
0.00лв.
Марка: eurodom pastel
Модерна кухня с копруси изработени от ламинрани плочи от дървесни частици и лица изработени от МДФ лакиран с лак с перлен ефект (металик). Дръжките са вкопани в материала на лицето, което придава по-изчистен вид на композицията. Абсорбаторът е свободностоящ спускащ се от тавана над полуостровната ча..
0.00лв.
Показва 1 до 12 от 173 (15 страници)