Меню
Your Cart

кухни EURODOM

Кухни по поръчка с голямо разнообразие от модели на лицата, изработени от различни материали, като MDF, фурнир, ПДЧ, стъкло в над 300 възможни цвята. Обков от реномирани европейски производители, като BLUM, HETTICH и Hafele. Голямо разнообразие от дръжки и аксесоари за кухнята. Безплатен проект-оферта. 

Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ЕЛЕГАНТ се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и рамкови врати от фурнирован MDF байцван и лакиран с полиуретанов лак. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи с..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел КРИСТАЛ се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от ПДЧ покрито с боядисано с полиуретанови бои стъкло поставени в рамка от алуминиев профил. Тази конструкция на вратата и придава несравнимо по-голяма здравина от тази, която е само с боядисано стъкло без подложка от ПД..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ:  Кухни модел ЛАМИНА 1 се изработват с корпус и лице от ламинирано ПДЧ. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи смесено с друг модел кухня, с друг вид лица...
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПАСТЕЛ се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от лакиран с полуретанови гланц или мат лакове MDF. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи смесено с ..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухни модел ПАСТЕЛ 2 се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от лакиран с полуретанови гланц или мат лакове MDF. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи смесено с друг ..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПЛАН & КРИСТАЛ се изработват с корпус от ПДЧ и два вида лица. Първото е КРИСТАЛ и е изработено от ПДЧ покрито с боядисано с полиуретанови бои стъкло поставени в рамка от алуминиев профил. Тази конструкция на вратата и придава несравнимо по-голяма здравина от тази, която е..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПЛАН & КРИСТАЛ 2 са изработени с корпус от ПДЧ и два вида лица. Първото е КРИСТАЛ и е изработено от ПДЧ покрито с боядисано с полиуретанови бои стъкло поставени в рамка от алуминиев профил. Тази конструкция на вратата и придава несравнимо по-голяма здравина от тази, която..
0.00лв.
Марка: Platan
РАЗМЕРИ:дължина на кухнята 3900 mm( Ш / Д / В )ОПИСАНИЕ: Кухня с корпус от ламинирани плочи от дървесни частици илице фурнировано с дъбов фурнир покрито с байц и лак на водна основа. Може да бъде изпълнена в конфигурация по размер на клиента в множество цветове.Посочената цена е за всички шкафо..
0.00лв.
Марка: Platan
РАЗМЕРИ:дължина на кухнята 3550 mm( Ш / Д / В )ОПИСАНИЕ: Кухня модел ЕЛЕГАНТ е с корпуси изработени от ламинирани ПДЧ и лица от фурнирован с дъбов фурнир MDF. Може да бъде изпълнена в конфигурация по размер на клиента в множество цветове. Посочената цена е за всички шкафове и детайли от ПДЧ и M..
0.00лв.
Поръчкова кухня с врати изработени от MDF покрит с пигментен лак и корпус изработен от ламинирани ПДЧ. Възможен избор на цвят или цветови комбинации. ..
0.00лв.
Марка: Platan
РАЗМЕРИ:дължина на кухнята 2770 + 1880 mm( Ш / Д / В )ОПИСАНИЕ: Кухня с корпуси изработени от ламинирани ПДЧ и лица от MDF покрит с пигментен лак и ламинирани ПДЧ. Можеда бъдат изработена в голямо разнообразие от цветове както за корпусите, така и за лицата. Посочената цена е за всички шкафове ..
0.00лв.
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)