Меню
Your Cart

кухни EURODOM

Кухни по поръчка с голямо разнообразие от модели на лицата, изработени от различни материали, като MDF, фурнир, ПДЧ, стъкло в над 300 възможни цвята. Обков от реномирани европейски производители, като BLUM, HETTICH и Hafele. Голямо разнообразие от дръжки и аксесоари за кухнята. Безплатен проект-оферта. 

Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ЕЛЕГАНТ се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и рамкови врати от фурнирован MDF байцван и лакиран с полиуретанов лак. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи с..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел КРИСТАЛ се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от ПДЧ покрито с боядисано с полиуретанови бои стъкло поставени в рамка от алуминиев профил. Тази конструкция на вратата и придава несравнимо по-голяма здравина от тази, която е само с боядисано стъкло без подложка от ПД..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ:  Кухни модел ЛАМИНА 1 се изработват с корпус и лице от ламинирано ПДЧ. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи смесено с друг модел кухня, с друг вид лица...
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПАСТЕЛ се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от лакиран с полуретанови гланц или мат лакове MDF. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи смесено с ..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухни модел ПАСТЕЛ 2 се изработват стандартно с корпус от ПДЧ и лице от лакиран с полуретанови гланц или мат лакове MDF. Голямо разнообразие от модули кухненски шкафове и възможност за изработка на всякакви нестандартни мебели, шкафове и детайли. Кухнята може да се изработи смесено с друг ..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПЛАН & КРИСТАЛ се изработват с корпус от ПДЧ и два вида лица. Първото е КРИСТАЛ и е изработено от ПДЧ покрито с боядисано с полиуретанови бои стъкло поставени в рамка от алуминиев профил. Тази конструкция на вратата и придава несравнимо по-голяма здравина от тази, която е..
0.00лв.
Марка: Platan
ОПИСАНИЕ: Кухните модел ПЛАН & КРИСТАЛ 2 са изработени с корпус от ПДЧ и два вида лица. Първото е КРИСТАЛ и е изработено от ПДЧ покрито с боядисано с полиуретанови бои стъкло поставени в рамка от алуминиев профил. Тази конструкция на вратата и придава несравнимо по-голяма здравина от тази, която..
0.00лв.
Марка: Platan
Кухня с корпуси изработени от ПДЧ или лица с покритие от матово огледало в цвят бронз. Матовото огледало придава на лицата на кухнята копринен блясък. Височкото качество на изпълнение на матирането на огледалата посредством химикали създава такъв финиш, който не позволява оставането на отпечатъци от..
0.00лв.
Марка: Platan
Модерна кухня с копруси изработени от ламинрани плочи от дървесни частици и лица изработени от МДФ лакиран с лак с перлен ефект (металик). Дръжките са вкопани в материала на лицето, което придава по-изчистен вид на композицията. Абсорбаторът е свободностоящ спускащ се от тавана над полуостровната ча..
0.00лв.
Марка: Platan
РАЗМЕРИ:дължина на кухнята 3900 mm( Ш / Д / В )ОПИСАНИЕ: Кухня с корпус от ламинирани плочи от дървесни частици илице фурнировано с дъбов фурнир покрито с байц и лак на водна основа. Може да бъде изпълнена в конфигурация по размер на клиента в множество цветове.Посочената цена е за всички шкафо..
0.00лв.
Марка: Platan
РАЗМЕРИ:дължина на кухнята 3550 mm( Ш / Д / В )ОПИСАНИЕ: Кухня модел ЕЛЕГАНТ е с корпуси изработени от ламинирани ПДЧ и лица от фурнирован с дъбов фурнир MDF. Може да бъде изпълнена в конфигурация по размер на клиента в множество цветове. Посочената цена е за всички шкафове и детайли от ПДЧ и M..
0.00лв.
Поръчкова кухня с врати изработени от MDF покрит с пигментен лак и корпус изработен от ламинирани ПДЧ. Възможен избор на цвят или цветови комбинации. ..
0.00лв.
Показва 1 до 12 от 24 (2 страници)