Меню
Your Cart

Декорация детска стая

Предлагаме на нашите клиенти светещи LED картини подходящи за декорация на детска стая. На платаната са изобразени репродукции на известни художници като Gustav Klimt, Van Gogh, Claude Monet, Paul Signac и др. Осветяването на платната придава изключителен живот на цветовете. Картините са достатъчно ярки, за да огат да бъдат използвани и като нощно дежурно осветление в стаята на детето. За източник на светлина се използват LED тела, които имат много ниска консумация на енергия. 

Марка: deco
Светеща картина с LED подсветка копие на Cliff Walk на Claude Monet. Печат върху платно опънато върху алуминиева рамка с LED подсветка изобразяваща шедьовърът Cliff Walk на импресиониста Клод Моне.Платното е полупрозрачно и позволява на цветовете да греят, когато е осветено от LED диодите вградени в..
95.55лв. 195.00лв.
Марка: deco
Светеща картина с LED подсветка копие на Poppy Field на Claude Monet. Печат върху платно опънато върху алуминиева рамка с LED подсветка изобразяваща шедьовърът Poppy Field на импресиониста Клод Моне.Платното е полупрозрачно и позволява на цветовете да греят, когато е осветено от LED диодите вградени..
95.55лв. 195.00лв.
Марка: deco
Светеща картина с LED подсветка копие на Poppy Field 2 на Claude Monet. Печат върху платно опънато върху алуминиева рамка с LED подсветка изобразяваща шедьовърът Poppy Field 2 на импресиониста Клод Моне.Платното е полупрозрачно и позволява на цветовете да греят, когато е осветено от LED диодите вгра..
95.55лв. 195.00лв.
Марка: deco
Светеща картина с LED подсветка копие на San Giorgio Maggiore at Dusk на Claude Monet. Печат върху платно опънато върху алуминиева рамка с LED подсветка изобразяваща шедьовърът San Giorgio Maggiore at Dusk на импресиониста Клод Моне.Платното е полупрозрачно и позволява на цветовете да греят, когато ..
95.55лв. 195.00лв.
Марка: deco
Светеща картина с LED подсветка копие на Sunflowers на Claude Monet. Печат върху платно опънато върху алуминиева рамка с LED подсветка изобразяваща шедьовърът Слънчогледи на импресиониста Клод Моне.Платното е полупрозрачно и позволява на цветовете да греят, когато е осветено от LED диодите вградени ..
95.55лв. 195.00лв.
Марка: deco
Светеща картина с LED подсветка копие на The Magpie на Claude Monet. Печат върху платно опънато върху алуминиева рамка с LED подсветка изобразяваща шедьовърът The Magpie на импресиониста Клод Моне.Платното е полупрозрачно и позволява на цветовете да греят, когато е осветено от LED диодите вградени в..
95.55лв. 195.00лв.
Марка: deco
Светеща картина с LED подсветка копие на Woman With Parasol на Claude Monet. Печат върху платно опънато върху алуминиева рамка с LED подсветка изобразяваща шедьовърът Woman With Parasol на импресиониста Клод Моне.Платното е полупрозрачно и позволява на цветовете да греят, когато е осветено от LED ди..
95.55лв. 195.00лв.
Марка: deco
Светеща картина с LED подсветка копие на The Kiss на Gustav Klimt. Печат върху платно опънато върху алуминиева рамка с LED подсветка изобразяваща шедьовърът The Kiss на импресиониста Густав Климт.Платното е полупрозрачно и позволява на цветовете да греят, когато е осветено от LED диодите вградени в ..
95.55лв. 195.00лв.
Марка: deco
Светеща картина с LED подсветка копие на Capo di Noli на Paul Signac. Печат върху платно опънато върху алуминиева рамка с LED подсветка изобразяваща шедьовърът Capo di Noli на импресиониста Пол Синяк.Платното е полупрозрачно и позволява на цветовете да греят, когато е осветено от LED диодите вграден..
95.55лв. 195.00лв.
Марка: deco
Светеща картина с LED подсветка копие на Place des Lices на Paul Signac. Печат върху платно опънато върху алуминиева рамка с LED подсветка изобразяваща шедьовърът Place des Lices на импресиониста Пол Синяк.Платното е полупрозрачно и позволява на цветовете да греят, когато е осветено от LED диодите в..
95.55лв. 195.00лв.
Марка: deco
Светеща картина с LED подсветка копие на Port of Saint Tropez на Paul Signac. Печат върху платно опънато върху алуминиева рамка с LED подсветка изобразяваща шедьовърът Port of Saint Tropez на импресиониста Пол Синяк.Платното е полупрозрачно и позволява на цветовете да греят, когато е осветено от LED..
95.55лв. 195.00лв.
Марка: deco
Светеща картина с LED подсветка копие на Dutch Proverbs  на Pieter Bruegel the elder. Печат върху платно опънато върху алуминиева рамка с LED подсветка изобразяваща шедьовърът Dutch Proverbs  на Питер Брюгел Старши.Платното е полупрозрачно и позволява на цветовете да греят, когато е освете..
95.55лв. 195.00лв.
Показва 1 до 12 от 43 (4 страници)