Меню
Your Cart

LED светеща картина Van Gogh, Fishing Boats On The Beach

LED светеща картина Van Gogh, Fishing Boats On The Beach
LED светеща картина Van Gogh, Fishing Boats On The Beach
-51 %
LED светеща картина Van Gogh, Fishing Boats On The Beach
LED светеща картина Van Gogh, Fishing Boats On The Beach
LED светеща картина Van Gogh, Fishing Boats On The Beach

Светеща картина с LED подсветка копие на Fishing Boats On The Beach на Van Gogh.

Печат върху платно опънато върху алуминиева рамка с LED подсветка изобразяваща шедьовърът Fishing Boats On The Beach на импресиониста Ван Гог.

Платното е полупрозрачно и позволява на цветовете да греят, когато е осветено от LED диодите вградени в рамката. Резултатът е впечатляващ. 

Алуминиевата рамка е оцветена в черно, тъй като това е най-неутралния цвят позволяващ да изпъкнат цветовете на самата картина. 

Платното може да бъде свалено и сменено с друго изключително лесно и бързо в рамките на няколко минути. Предлагаме още много платна на известни картини от стари майстори, като Ван Гог, Клод Моне, Густав Климт, Питер Брьогел, Пол Синяк и др. Така, ако искате друга картина, не е необходимо да закупувате нова рамка с платно, а можете да закупите още платна, които можете да сменяте, когато поискате и така да променяте вида на помещението си почти без усилия и разходи. 

Рамките и платната са с размер 70 cm на 50 cm. Самите рамки са направени така, че могат да бъдат окачвани и вертикално и хоризонтално, в зависимост от посоката на изображението върху платното, което е опънато върху тях. Т.е. имаме окачвачи и по тясната и по дългата страна на рамката, както и букса за включване на захранването по двете страни. 


95.55лв.
195.00лв.
  • Модел: LED picture Van Gogh, Fishing Boats On The Beach
Друга услуга предлагана от мебелни магазини PLATAN е доставка на стоката до входа на сградата или в дома на клиента. Някои мебели (особено някои модели мека мебел) са доста обемисти и/или тежки и не могат да се превозват с лек автомобил и изискват значителна физическа сила за пренасянето им. Когато изпълняват услуга по доставка, но без качване, нашите работници са длъжни да доставят стоката до входа на сградата - вътре в самата сграда. Ако услугата включва и качване са длъжни да доставят стоката вътре в апартамента на клиента до посочено то него помещение. Ако стоката е мака мебел, по желание на клиента са длъжни да я разопаковат, да съединят отделните части (ако се състои от две или повече) и да изхвърлят опаковката.
Предлагаме на нашите клиенти допълнителна услуга - сглобяване на мебелите закупени от нас. Някои от мебелите идват напълно разглобени на плоски пакети и сглобяването им отнема доста време, особено ако сглобяващия няма опит, понякога се налага неколкократно сглобяване и разглобяване. При сглобяване от наш служител, ако бъде открита рекламация, много по бързо и лесно можем да реагираме за отстраняването и. Mоля имайте предвид, че нашите служители са длъжни след сглобяване да поставят изделиятат на място посочено от клиента и да почистят след себе си, като изхвърлят опаковките останали от мебелите.
Мебелни магазини PLATAN предлагат на своите клиенти безплатно проектиране на кухненско и друго поръчково обзавеждане. Достатъчно е клиента да даде на някой от проектантите ни скица/чертеж на помещението с отбелязани строителни отвори и по възможност местоположения на изводи за чиста вода, канал, електричество. Допълнително трябва да посочи модела и цвета на желаната от него кухня и евентуално да окаже, ако има специфични изисквания, а проектантите от своя страна изготвят един или няколко проекта-оферти, в зависимост от това, дали клиента е избрал един или няколко типа кухня в един или няколко цвята. Тези проекти могат да бъдат променяни по желание на клиента, докато се стигне до желания резултат. ПРОЕКТА-ОФЕРТА Е АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТЕН И НЕ ЗАДЪЛЖАВА КЛИЕНТИТЕ ПО НИКАКЪВ НАЧИН. ТОЙ ИМА ОСВЕДОМИТЕЛНА ФУНКЦИЯ КАКВО МОЖЕМ ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ И НА КАКВА ЦЕНА.
Предлагаме мебели на изплащане, като работим с лизинговакомпания TBI Leasing. За да можете да кандидатствате за кредит, трябва да ни предоставите някои данни (формуляр на лизингодателя), които изпращаме на комапнията лизингодател и в рамките на два часа получаваме отговор дали сте одобрен/а.