Меню
Your Cart

библиотека OLIVIA дъб

Модулна система от шкафове за библиотека изработени от ПДЧ и MDF. Шкафовете са с голяма височина, което позовлява оползотворяване на цялата стена, на която се поставят. Дълбочината им е такава, че да побират повечето формати книги, но да не остава много излишно празно място, което отнема пространство от стаята без да се използва. Има и ъглов модул, който позволява библиотеката да се разппложи на две съседни стени без да прекъсва. Модулите са така конструирани, че при сглобяване може да се реши дали отварянето да е ляво или дясно, според желанието на клиента. 

Марка: oli
Примерна композиция от шкафове за библиотека OLIVIA дъб. Модулната система OLIVIA дъб се състои от няколко модула, от които могат да бъдат създавани различни композиции, позволяващи изграждането на цели стени от библиотеки, включително и на две съседни стени, поради наличието на ъглов шкаф. Корпусит..
827.00лв.
Марка: oli
Примерна ъглова композиция за библиотека състояща се от модули на модулна система OLIVIA дъб. Системата се състои от няколко шкафа позволяващи създаването на композиции с различна дължина за обзавеждане на цели стени с библиотека или дори на две съседни стени без прекъсване, поради наличието на ъгло..
1,280.00лв.
Марка: oli
Шкаф с врата витрина в горната част и плътна врата в долната, часто от модулна система за обзавеждане на библиотека OLIVIA дъб. Шкафът е с корпус изработен от ламинирани ПДЧ и лица изработени от MDF. Шкафът е конструриран така, че по време на монтажа може да се избере посоката на отваряне на вратите..
186.00лв.
Марка: oli
Висок шкаф с две врати с витрина отгоре и две плътни врати отдолу, част от модулна система за обзавждане на библиотека OLIVIA дъб. В модулната система има още няколко шкафа с различни размери, които позволяват изграждането на библиотеки по протежение на цялата стена или дори на две съседни стени пор..
256.00лв.
Марка: oli
Шкаф за библиотека с две врати с витрина отгоре и две плътни врати отдолу, част от модулна система за обзавеждане на библиотека OLIVIA дъб. Корпусът на шкафа е изработен от ламонирани ПДЧ, а лицата от MDF. Височината на шкафа позволява използването на почти цялата височина на стената, на която ще се..
295.00лв.
Марка: oli
Краен заоблен ъглов шкаф без врата, част от модулна система от шкафове за обзавеждане на библиотека OLIVIA дъб. В модулите са включени още няколко модела шкафове с врати и витрини, с които може да се изградят големи композиции за цяла стена и или две съседни стени под ъгъл. Шкафът е изработен от пло..
80.00лв.
Марка: oli
Висок ъглов шкаф за библиотека, част от модулна система за обзавеждане на библиотеки OLIVIA дъб. Шкафът е с корпус изработен от ПДЧ и лица изработени от MDF. Горната врата е с витрина, а долната плътна. Наличието на ъглов шкаф в системата, позволява изграждането на библиотеки на две съседни врати бе..
236.00лв.
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)