кухни Платан

Мебелна къща ПЛАТАН предлага кухни с всички възможни видове лица и голяма гама от корпуси. Освен това предлагаме и възможност за абсолютно индивидулани и уникални решения при обзавеждането на вашите кухня и дом. Посетете някой от магазините ни за кухненско обзавеждане и нашите проектанти ще направят безплатен проект, съобразен с вашите желания и подплътен с техния опит. Можете да видите проекта на вашата бъдеща кухня компютърно генериран във всички наши магазини.
мека мебел PLATAN

Предлагаме на нашите клиенти избрани модели дивани с модерно излъчване в голям ценови диапазон с възможно най-високо качество за класа си. Разботим с реномирани европейски производители с традици в производството на мека мебел.
модулна серия мебели LINATE

Представяме модулната серия корпусна мебел LINATE, която включва мебели за спалня, мебели за всекидневна и трапезария и мебели за антре. Модерния дизайн и високо качество на мебелите се допълват от висока функционалност дължаща се на системите за плавно затваряне на чекмеджетата и вратите на всички модули. Лицата са изработени от MDF и са покрити с гланцово PVC фолио с висока повърхностна защита.
маси и столове от PLATAN

Предлагаме на нашите клиенти подбрани сериидизайнерскитрапезарни маси, столове и холни масиот висок клас с невероятно добро отношение цена - качество. На практика цените са за изделияот нисък и среден клас.В по-голямата си част трапезарните маси, които предлагаме са разтегателни, което допълнително увеличава тяхната функционалност. Много от масите са с изцяло изработена от метал основа, което е гаранция за дълъг експлоатационен живот и висока стабилност.
спалня VANILLA

Модерен дизайн, меки и заоблени форми, ергономичност, изработени изцяло от MDF с висока плътност, покритие от висококачествен ламинат отлично имитиращ лакирана естествена дървесина, покритие устойчиво на механични повреди и въздействие на вода- това са качествата, които отличават спалняVANILLA. Обзавеждане за спалня с неповторим стил.
детски стаи от PLATAN

Средата, където нашите деца прекарват голяма част от времето си трябва да е уютна, красива и безопасна. Предлагаме уникални за българския пазар решения за обзавеждане с мебели задетски стаи изработени от безопасни материали.
корпусни мебели BRW

Невероятно разнообразие от мебели за спалнята, хола, кухнята, трапезарията, антрето и детската стая. Най-големият полски завод за корпусна мебел BRW (Black Red White) предлага над 20 модела корпусни системи в класически или модерен стил. Всяка система се състои от мебели за различни части на дома, което позволява обзавеждане на цялата къща в един и същи стил.
тапицирани легла ERGODESIGN

ЕРГОДИЗАЙН е фирма развиваща собствена дизайнерска линия тапицирани мебели, като особено внимание е обърнато на обзавеждането за спалня. Фирмата е новатор в използването на тапицирани елементи при производството на корпусни мебели като гардероби, скринове, нощни шкафчета. Високото качество е гарантирано от модерната техническа база и квалифициран персонал
матраци MAGNIFLEX

Италианските матраци Magniflex ви предлагат съвременно качество, висок стандарт и здравословен начин на живот. Матраците са изградени от високоеластична дишаща пяна: Елиоформ, Елиософт, Елиоформ Софт, Мемори пяна. Калъфите на всеки модел матрак се отличават по своя състав и характеристики: памук, бамбук, дървесни влакна, сребърни нишки, обработка с Алое Вера, Medicare и Coolmax текстил.
Вече имаме и студио, където могат да бъдат изпробвани почти всички модели на марката (мебелен магазин PLATAN на ул. Ген. Стефан Тошев 1-9). Заповядайте и изберете вашия матрак.
матраци DON ALMOHADON

Всичките продукти на Дон Алмохадон се отличават с прецизна изработка и са произведени от висококачествени, екологичночисти и безвредни материали, отговарящи на най – новите изисквания и стандарти за качество на Европейския Съюз.Матраците от колекцията са безшумни, анатомични, антиакарни и дишащи през всички свои фибри. Поради специалните съставки във вътрешността си, всички матраци бидейки и безпружинни, не се влияят от теглото на човека и поради това не се деформират.